Willem Plojterlaan 25
Eelderwolde

€ 665.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

Energieklasse A

Willem Plojterlaan 25
Eelderwolde

€ 665.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

Energieklasse A

 • StatusVerkocht onder voorbehoud
 • Koopprijs€ 665.000,- k.k.
 • AdresWillem Plojterlaan 25
 • EnergieklasseA
 • PlaatsEelderwolde
 • Postcode9766 PL
 • Perceel oppervlakte530 m2
 • Woonoppervlakte206 m2
 • Aantal kamers7
 • Aantal slaapkamers6
 • Bouwjaar2007

Heerlijk en rustig wonen in een prachtige omgeving? Kom dan eens kijken in deze luxe vrijstaande villa uit 2007. Deze woning is gebouwd in de jaren ’30 stijl in de mooie en nieuwe woonwijk Ter Borch (Tuinwijk), grenzend aan het prachtige natuurgebied “De Onlanden”. De woning is tevens ideaal als je van plan bent om vanuit huis te werken.
De kindvriendelijke woonwijk beschikt over speeltuinen, een lagere school en voor- en naschoolse opvang maar vooral de ruime opzet en ligging van de woonwijk spreekt veel mensen aan.

De ruime en zonnige woonkamer met erker is gelegen aan de voorzijde met vrij uitzicht en met een mooie lichte houten vloer. De half open keuken is gelegen aan de tuinzijde met openslaande deuren. De woning beschikt over een slaapkamer en badkamer op de begane grond.
Kortom een heerlijke woning waar u zo in kunt trekken!!!

INDELING VAN DE WONING:
BEGANE GROND:
– Ruime hal met trapopgang en toilet.
– Woonkamer met open keuken samen 65 m²!!
– Bijkeuken met veel kastruimte en wasmachineaansluiting.
– Slaapkamer met aansluitend een badkamer.
– Geïsoleerde berging.

1e VERDIEPING:
– Ruime overloop.
– 3 slaapkamers resp. ± 11 m², 15 m² en 9,5 m².
– Slaapkamer/kantoor ± 8 m² met frans balkon.
– Badkamer met douche, toilet en 2 vaste wastafels.

Vaste trap naar

2e VERDIEPING:
– Open zolder te gebruiken als 6e slaapkamer of berging. Wasruimte.

BIJZONDERHEDEN:
– Volledig geïsoleerd A-label.
– Volledig HR++ beglazing.
– WTW installatie.
– Slaapkamer en badkamer op de begane grond.
– Tegenover de woning is een leuke speeltuin.

Ter Borch is een wijk met drie karakteristieke deelwijken. In elke deelwijk beleeft u de natuur op steeds een andere manier. Zo bepalen de lommerrijke lanen, de grote tuinen en hagen het beeld van de Tuinwijk. De voorzieningen van Ter Borch liggen centraal in de wijk. De multifunctionele wijkaccomodatie (MFA) biedt plaats aan de CKC school De Rietzanger en de openbare basisschool Ter Borch. Ook kinderdagopvang, buitenschoolse opvang, sport en sociaal-culturele wijkactiviteiten van de Stichting Trias zijn in dit gebouw gehuisvest.
Voor ontspanning is er het Hoornse Meer, de Friesche Veen en het stadspark. De omgeving biedt dus een grote keus aan recreatiemogelijkheden, van zonnen en zwemmen in de zomer tot schaatsen in de winter.

De wijk is goed bereikbaar via de Paterswoldseweg en de Borchsingel en ligt zeer gunstig ten opzichte van de uitvalswegen richting Drachten (A7) en Zwolle (A 28). Met de auto, de fiets of met het openbaar vervoer bereikt u gemakkelijk hartje binnenstad. Zo kunt u gebruik maken van de stadse voorzieningen en tegelijkertijd genieten van de omliggende natuur en recreatie-mogelijkheden.