Woltsingel 23
Eelderwolde

€ 715.000,- k.k.

Beschikbaar

Energieklasse A

Woltsingel 23
Eelderwolde

€ 715.000,- k.k.

Beschikbaar

Energieklasse A

 • StatusBeschikbaar
 • Koopprijs€ 715.000,- k.k.
 • AdresWoltsingel 23
 • EnergieklasseA
 • PlaatsEelderwolde
 • Postcode9766 VN
 • Perceel oppervlakte467 m2
 • Woonoppervlakte165 m2
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Bouwjaar2009

MODERNE VRIJSTAANDE VILLA met directe ligging aan vaarwater en met verbinding naar het Paterswoldsemeer. De woning is gelegen in de zeer gewilde woonwijk Ter Borch en op steenworp afstand van de stad Groningen, het natuurgebied “De Onlanden” en het Paterswoldsemeer.
Op de tweede verdieping is een 4e slaapkamer en een mogelijkheid voor een extra slaapkamer gerealiseerd.

De woning is rustig gelegen maar met het stadscentrum van de stad Groningen met al zijn voorzieningen, zoals het Martiniziekenhuis, zijn vlakbij. Met de auto bent u zo op de A7 en A28. In de wijk Ter Borch bevindt zich een multifunctionele wijkaccommodatie met openbaar en christelijk basisonderwijs, kinderdagopvang, buitenschoolse opvang, sport en sociaal-culturele wijkactiviteiten met dokterspraktijk.

INDELING:
Begane grond:
– Ruime hal/entree, trapopgang en toilet.
– Ruime lichte woonkamer met vloerverwarming en schuifpui naar het terras.
– Half open keuken voorzien van inbouwapparatuur.
– Bijkeuken ( 8 m²) en inpandige garage (16.5 m²).

1e VERDIEPING:
– Overloop.
– 3 slaapkamers resp. 9 m²; 13 m² en 16 m².
– Moderne Badkamer (9 m²) met ligbad, douche, vaste wastafel en toilet.
– Vaste trap naar …..

2e VERDIEPING:
– 4e slaapkamer (27.5 m²)met mogelijkheid voor 5e slaapkamer (21 m²) .

BIJZONDERHEDEN:
-Woonkamer met vloerverwarming.
-Nieuwe dakkapel (2015).
-Volledig geïsoleerd.
-Hardhouten kozijnen met dubbel glas
-Elektra: 8 groepen.
-Garage geïsoleerd.
-Definitief energielabel A.

Ter Borch is een wijk met drie karakteristieke deelwijken. In elke deelwijk beleeft u de natuur op steeds een andere manier. Zo bepalen de lommerrijke lanen, de grote tuinen en hagen het beeld van de Tuinwijk. De voorzieningen van Ter Borch liggen centraal in de wijk. De multifunctionele wijkaccomodatie (MFA) biedt plaats aan de CKC school De Rietzanger en de openbare basisschool Ter Borch. Ook kinderdagopvang, buitenschoolse opvang, sport en sociaal-culturele wijkactiviteiten van de Stichting Trias zijn in dit gebouw gehuisvest. Tevens is Gezondheidscentrum Ter Borch gevestigd aan de Borchsingel.

Voor ontspanning is er een vaarverbinding naar het Paterswoldsemeer, maar ook het Hoornse Meer, de Friesche Veen en het stadspark zijn vlakbij. De omgeving biedt dus een grote keus aan recreatiemogelijkheden, van zonnen en zwemmen in de zomer tot schaatsen in de winter.

De wijk is goed bereikbaar via de Paterswoldseweg en de Borchsingel en ligt zeer gunstig ten opzichte van de uitvalswegen richting Drachten (A7) en Zwolle (A 28). Met de auto, de fiets of met het openbaar vervoer bereikt u gemakkelijk hartje binnenstad. Zo kunt u gebruik maken van de stadse voorzieningen en tegelijkertijd genieten van de omliggende natuur en recreatie-mogelijkheden.