Zweerdeneiland 19
Eelderwolde

€ 715.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

Zweerdeneiland 19
Eelderwolde

€ 715.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

  • StatusVerkocht onder voorbehoud
  • Koopprijs€ 715.000,- k.k.
  • AdresZweerdeneiland 19
  • PlaatsEelderwolde
  • Postcode9766 VA
  • Perceel oppervlakte683 m2
  • Woonoppervlakte200 m2
  • Aantal kamers6
  • Aantal slaapkamers5
  • Bouwjaar2009

RUIME MODERNE VRIJSTAANDE VILLA met directe ligging aan vaarwater en met eigen aanlegsteiger in de zeer gewilde woonwijk Ter Borch. Op steenworp afstand van de stad Groningen, het natuurgebied “De Onlanden” en het Paterswoldse meer.
De woning is van alle moderne gemakken voorzien en tevens geschikt voor combinatie van wonen en werken aan huis of slaapkamer en badkamer op de begane grond.

INDELING:
Begane grond:
– Ruime hal/entree, trapopgang en toilet.
– Ruime lichte woonkamer.
– Woonkeuken met tuindeuren.
– Kantoorruimte
– Bijkeuken en inpandige berging.

1e VERDIEPING:
– Overloop.
– 4 Slaapkamers resp. 10 m²; 18 m²; 13,5m² en 10 m².
– Moderne Badkamer met ligbad, douche en dubbele vaste wastafel en toilet.

2e VERDIEPING:
– Slaapzolder met bergruimte.

BIJZONDERHEDEN:

De woning is rustig gelegen maar met het stadscentrum van de stad Groningen met al zijn voorzieningen, zoals het Martiniziekenhuis, zijn vlakbij. Met de auto bent u zo op de A7 en A28. In de wijk Ter Borch bevindt zich een multifunctionele wijkaccommodatie met openbaar en christelijk basisonderwijs, kinderdagopvang, buitenschoolse opvang, sport en sociaal-culturele wijkactiviteiten. Recent is een dokterspraktijk geopend.

Ter Borch is een wijk met drie karakteristieke deelwijken. In elke deelwijk beleeft u de natuur op steeds een andere manier. Zo bepalen de lommerrijke lanen, de grote tuinen en hagen het beeld van de Tuinwijk. De voorzieningen van Ter Borch liggen centraal in de wijk. De multifunctionele wijkaccomodatie (MFA) biedt plaats aan de CKC school De Rietzanger en de openbare basisschool Ter Borch. Ook kinderdagopvang, buitenschoolse opvang, sport en sociaal-culturele wijkactiviteiten van de Stichting Trias zijn in dit gebouw gehuisvest.
Voor ontspanning is er een vaarverbinding naar het Paterswoldsemeer, maar ook het Hoornse Meer, de Friesche Veen en het stadspark zijn vlakbij. De omgeving biedt dus een grote keus aan recreatiemogelijkheden, van zonnen en zwemmen in de zomer tot schaatsen in de winter.

De wijk is goed bereikbaar via de Paterswoldseweg en de Borchsingel en ligt zeer gunstig ten opzichte van de uitvalswegen richting Drachten (A7) en Zwolle (A 28). Met de auto, de fiets of met het openbaar vervoer bereikt u gemakkelijk hartje binnenstad. Zo kunt u gebruik maken van de stadse voorzieningen en tegelijkertijd genieten van de omliggende natuur en recreatie-mogelijkheden.