Oosterhamrikkade 101-21
Groningen

€ 475.000,- k.k.

Beschikbaar

Oosterhamrikkade 101-21
Groningen

€ 475.000,- k.k.

Beschikbaar

  • StatusBeschikbaar
  • Koopprijs€ 475.000,- k.k.
  • AdresOosterhamrikkade 101-21
  • PlaatsGroningen
  • Postcode9713 KC
  • Woonoppervlakte100 m2
  • Aantal kamers4
  • Aantal slaapkamers3
  • Bouwjaar2021

Verrassend luxe superloft (penthouse), heerlijk gelegen aan het water met frans balkon, vide, een inpandige berging en een eigen parkeerplaats op het parkeerterrein. Het appartement is gelegen op de twee bovenste verdiepingen (verdieping 6 en 7) van het complex. Op de eerste woonlaag is de lichte woonkamer met vide en frans balkon en de prachtige woonkeuken gesitueerd. Op de tweede woonlaag bevinden zich 3 slaapkamers, een ruime badkamer met inloopdouche en whirlpool. Tevens bevindt zich hier de tweede toilet en een berging/techniek ruimte .

Aan de Oosterhamrikkade heeft bedrijvigheid plaatsgemaakt voor de dynamiek van stedelijk wonen. Het ontwerp van Superlofts Groningen is een eerbetoon aan dat industriële verleden. Een stoer woongebouw gebouwd volgens het loft-concept, met ruimtelijke vides en hoge ramen die voor veel lichtinval zorgen. Een duurzaam, collectief woongebouw waar individuele woonwensen voorop staan. Een concept dat ruimte biedt aan diverse leeftijden en leefstijlen. Het woongebouw is ideaal gelegen nabij diverse supermarkten, winkels en het UMCG, verder heeft het een goede verbinding met openbaar vervoer naar het centrum en het Zernike complex. Kortom: Een uniek appartement voor de stedelijke genieter!

Het gebouw met 48 appartementen heeft gemeenschappelijke voorzieningen zoals een ruim en gezellig ingericht dakterras een gastenverblijf en zowel een inpandige fietsenstalling als een overdekte fietsenstalling buiten.
Het woongebouw is ideaal gelegen nabij diverse supermarkten, winkels en het UMCG, verder heeft het een goede verbinding met openbaar vervoer naar het centrum en het Zernike complex.

Er is ook een mogelijkheid tot het huren van een kamer in het complex voor gasten, de kosten hiervoor zijn €7,50 per nacht.

INDELING:
Verdieping 6
– Entree.
– Moderne woonkeuken.
– Lichte woonkamer met frans balkon.
– Modern toilet, berging en trapkast.
– Vaste trap naar 2e woonlaag.

Verdieping 7
– Overloop.
– 3 slaapkamers (ca. 6 m², 8 m² en 11 m²).
– Badkamer (ca. 7 m²) voorzien van inloopdouche, whirlpool, wastafelmeubel en 2e toilet.

BIJZONDERHEDEN:
-VvE bijdrage € 186,43 per maand.
-Eigen onderhoud VvE.
-Gebruiksrecht 3 zonnepanelen.
-Warmtepomp.

Het Oosterhamrikkanaal of Oosterstadshamrikkanaal is een voormalig scheepvaartverbinding in de Nederlandse stad Groningen. Het kanaal loopt tussen het Van Starkenborghkanaal in het oosten en het Ebbingekwartier (Bloemsingel) in het westen. Bij het Ebbingekwartier bevindt zich de voormalige zwaaikom, een restant van de stadsgracht.
Aan zuidoostzijde sluit het aan op het voormalige Gorechtkanaal. Het kanaal scheidt de Korrewegwijk in het noorden van de Oosterparkwijk in het zuiden. De wegen aan noord- en zuidzijde worden aangeduid als Oosterhamrikkade.
Over het kanaal liggen van oost naar west drie bruggen: de Oliemuldersbrug in het oosten, de Zaagmuldersbrug in het midden en de Kapteynbrug in het westen.