Een woning kopen?
Begeleiding van deur tot deur.

Bellen mag natuurlijk ook: 050 – 309 40 82

Een woning kopen?
Begeleiding van deur tot deur.
Een woning kopen?
Begeleiding van deur tot deur.

Hornhuis makelaardij

Voor de meeste mensen is het verkopen van een huis geen dagelijks werk. Het is een belangrijke stap en wij doen er alles aan om het samen met u tot een succes te maken. Tussen het bepalen van de vraagprijs en het passeren van de akte bij de notaris moet heel wat werk worden verzet. Ingewikkeld werk, dus werk voor specialisten met vakkennis.

Kiest u voor Hornhuis makelaardij dan kiest u voor persoonlijke aandacht en deskundigheid. Wij weten wat er bij de verkoop komt kijken en willen u optimaal van dienst zijn. Ons werkgebied bestaat uit Eelde, Paterswolde en Eelderwolde maar zeker ook de stad Groningen en plaatsen in de directe omgeving. 

Verkoop begeleiding

Het verkopen van woningen is ons vak. Wij zetten alle ervaring en deskundigheid in om het best haalbare resultaat voor u te boeken. HORNHUIS Makelaardij kent de woningmarkt als geen ander en is bekend met de meest recente prijsontwikkelingen in Eelde, Paterswolde, Eelderwolde en Groningen stad. 

Wij zullen u op elk onderdeel van het verkoopproces adviseren en begeleiden en wij doen onze uiterste best u het meeste werk uit handen te nemen. Vooraf wordt in overleg met u een vraagprijs afgesproken en inventariseren wij de roerende zaken die u eventueel wilt mee verkopen. Vervolgens wordt een plan van aanpak opgesteld. Daarin komen de verkoopstrategie en de presentatie van uw onroerend goed aan de orde. Bij de presentatie maken we gebruik van een styliste, onze mediamannen van Fotostijl en een inmeter om de plattegronden te maken. Helaas mogen er geen drone films worden gemaakt in Eelde en Paterswolde maar we hebben wel andere bijzondere technieken om iets er net anders uit te laten zien. Nadat er duidelijke afspraken zijn gemaakt, wordt de verkoop van uw onroerend goed opgestart.

Een styliste komt bij u langs om u te adviseren hoe u uw woning zo goed mogelijk klaar kunt maken  voor de verkoop. Daarna wordt een afspraak gemaakt met een professionele fotograaf/filmer, die er voor zorgt dat uw woning zo mooi mogelijk wordt gepresenteerd.  Zij verzorgen ook de film van uw huis met 360 graden foto’s en zelfs (indien mogelijk) drone films. Aangezien Eelde en Paterswolde tegen het vliegveld aanliggen mag er geen drone de lucht in, in sommige gevallen kunnen we in Eelderwolde nog wel filmen met een drone. 

Wij plaatsen uw woning op het geautomatiseerde landelijk uitwisselingssysteem van de NVM en FUNDA, melden uw woning aan op onze eigen website en informeren alle potentiële gegadigden uit ons eigen klantenbestand, collega- makelaars en ons hele netwerk, zodat in korte tijd alle informatie beschikbaar is voor geïnteresseerde woningzoekenden. Uiteraard plaatsen wij uw huis ook op Facebook en Instagram om zoveel  mogelijk mensen  te bereiken.

Wij verzorgen ook de bezichtigingen. Onze makelaar zal potentiële kopers uitnodigen en rondleiden. Hij zal er alles aan doen om tot een goed verkoopresultaat te komen. Uiteraard zullen onderhandelingen over de verkoop in nauw overleg met u worden gedaan. Met uw belang in ons achterhoofd verkopen wij uw woning voor een zo goed mogelijke prijs.

Zodra met een koper overeenstemming is bereikt, zorgen wij ervoor dat alle gemaakte afspraken correct worden opgenomen in de koopakte. Tot en met de overdracht bij de notaris kunt u rekenen op onze professionele begeleiding.

Wanneer u overweegt uw woning te verkopen, willen wij u daarbij graag van dienst zijn. Wij komen graag bij u langs om u vrijblijvend te informeren. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom op ons kantoor. Een afspraak kunt u maken via onze contactpagina.

Aankoop begeleiding

Als u een huis wilt kopen is goede begeleiding door een vertrouwde en deskundige makelaar goud waard. Het gaat immers om uw woongenot en dat is méér dan een leuk huis in een leuke omgeving. Het gaat ook om veel geld en vaak hoge maandlasten. Een objectief advies van uw makelaar kan voorkomen dat uw woongenot jarenlang wordt verziekt, bijvoorbeeld door verborgen gebreken, achterstallig onderhoud, ongewenste activiteiten in de wijk of gewijzigde bestemmingsplannen, kortom te veel om op te noemen. Een huis kopen is een vak apart, daar moet je verstand van hebben, zoals HORNHUIS makelaardij.

Wij gaan zorgvuldig en doelmatig te werk. Wij nemen om te beginnen, al uw wensen, prioriteiten en mogelijkheden uitgebreid met u door. Na deze eerste inventarisatie gaan wij voor u op zoek. Het woningaanbod wordt dagelijks nageplozen en van elk passend aanbod krijgt u bericht. U bepaalt zelf hoe u de informatie wilt ontvangen. Dat kan per telefoon, whats app of e-mail.

Als u belangstelling heeft voor een van de aangeboden woningen, organiseren wij een bezichtiging voor u, samen met een makelaar van ons kantoor. Deze adviseert u ter plaatse over de bouwkundige staat van de woning, de waarde en eventuele juridische aspecten die voor u van belang kunnen zijn. U krijgt dan een objectief inzicht in de kwaliteit van de woning en een realistische schatting van de aankoopwaarde. Als u daarna een bod wilt uitbrengen, zullen wij dat in goed overleg voor u doen en ook de onderhandelingen daarover voeren.

Is er overeenstemming over de prijs, dan zullen wij u adviseren en begeleiden bij het tot stand brengen van het koopcontract. Daarin worden alle afspraken vastgelegd die met de verkoper zijn overeengekomen en worden ook eventuele ontbindende voorwaarden opgenomen, bijvoorbeeld in het geval u nog geen zekerheid heeft over de financiering. Uiteraard verzorgen wij het taxatierapport indien u dat nodig heeft voor het aanvragen van de hypotheek. Tot en met de overdracht bij de notaris kunt u rekenen op de begeleiding van onze makelaar.

HORNHUIS Makelaardij ziet er op toe dat het hele traject, van zoekopdracht tot levering, vlot en probleemloos voor u verloopt. In elke fase kunt u rekenen op een betrouwbaar oordeel, professionele adviezen en achteraf geen onaangename verrassingen. Koop met zekerheid en schakel onze makelaar daarom tijdig in!! Dus zoekt u een nieuwe woning in Eelderwolde, Eelde of Paterswolde dan bent u zeker aan het goed adres maar aarzel zeker niet wanneer u iets in Groningen stad of directe omgeving iets zoekt of heeft gezien. 

Kijkt u ook eens naar de enthousiaste reviews op Funda of vraag onze klanten die al via ons hun huis gekocht of verkocht hebben.

Tot ziens op ons kantoor.

Hornhuis Makelaardij

Peter Hornhuis

Peter Hornhuis

Erkend NVM makelaar en taxateur

Christi ter Arkel

Christi ter Arkel

Binnendienst medewerker makelaardij

  • Alles onder één dak
  • Wij ontzorgen onze klanten
  • Wij houden u op de hoogte

Heb je een vraag?

Doorgaans heb je binnen een dag een antwoord!

2 + 15 =

Contact

Hornhuis Makelaardij
info@hornhuismakelaardij.nl
tel.: 050 309 40 82

Ahorn Verzekeringen en Hypotheken
hypotheken@ahornverzekeringen.nl
Tel.: 050 309 41 45

Hoofdweg 179-A

9765 CC Paterswolde