Hornhuis Makelaardij en AHORN verzekeringen en de Regio Bank zijn verhuisd!! Na bijna 25 jaar in ons oude pand aan de Hoofdweg 164a zijn we nu naar 100 meter verder verhuisd naar het NOVA plein op Hoofdweg 179a te Paterswolde.

U kunt bij ons terecht voor het aankopen en verkopen van woonhuizen en voor verzekeringen en hypotheken en bankzaken. De gehele route dus van het zoeken naar een huis tot en met de financiering ervan. Wij zijn bedreven in het zoeken, promoten en taxeren van huizen. Bovendien hebben wij genoeg juridische kennis in huis om de overeenkomst rond te maken. Anders gezegd, een goede makelaar zoals de makelaar van Hornhuis Makelaardij begeleiden u van deur tot deur. Niet alleen voor woonhuizen in Eelde, Paterswolde of Eelderwolde maar zeker ook in een ruime straal rond Paterswolde inclusief Groningen stad.

Onze hypotheekadviseur van AHORN verzekeringen en hypotheken kent de fijne kneepjes van het vak en kan dus met het oog op uw persoonlijke financiële situatie u precies vertellen welke hypotheken of verzekeringen u beter wel en welke u beter niet kunt afsluiten. De keus is dan daarna nog altijd aan u, maar u heeft tenminste beter inzicht in uw mogelijkheden op de aanbieders markt. Tevens zijn wij Zelfstandig Adviseur voor de RegioBank in Paterswolde.