Een verzekering afsluiten?

Begeleiding van deur tot deur.
Bellen mag natuurlijk ook: 050 – 309 41 45

Een verzekering afsluiten?

Begeleiding van deur tot deur.
Hypotheek advies.
Begeleiding van deur tot deur.

Ahorn verzekeringen

Het leven zit vol risico’s. Sommige risico’s zoeken we bewust op en andere risico’s proberen we juist in te dekken. Voor de financiële gevolgen van sommige risico’s die u dagelijks loopt kunt u zich verzekeren. Verzekeren geeft u meer financiële zekerheid en dat is wel zo prettig. Het is echter niet altijd noodzakelijk om alle risico’s af te dekken.

Soms is het beter om zelf het risico te dragen. Bijvoorbeeld omdat het risico erg klein is, de kosten als er iets misgaat voor u overkomelijk zijn of omdat het risico nauwelijks te verzekeren is. Aan de andere kant bent u in sommige gevallen zelfs wettelijk verplicht om bepaalde verzekeringen af te sluiten, zoals een WA verzekering voor uw auto. Daartussenin zit een heel scala aan meer of minder wenselijke verzekeringen, die van situatie tot situatie en van persoon tot persoon verschillen. Samen met onze deskundige werkt u uw persoonlijke risicoprofiel uit en bepaalt u het voor u optimale verzekeringspakket. Verzekeringen worden uitsluitend ondergebracht bij gerenommeerde maatschappijen en schades worden simpelweg snel uitbetaald.

Een gedegen aanpak heeft AHORN Verzekeringen gemaakt tot een solide particuliere- en zakelijke dienstverlener. Met een grote dosis kennis over branches en bedrijfsvormen. En met kennis over alle vormen van dreigende onheil, gevaren en mogelijke aansprakelijkheden. Deze kennis stellen wij graag tot uw beschikking.

Voor AHORN Verzekeringen staat de klant centraal. Gezien onze kleinschaligheid kennen wij veel van onze klanten persoonlijk. Wij stellen ons regelmatig op de hoogte van veranderingen binnen uw situatie en/of uw bedrijf en adviseren u over mogelijke wijzigingen in verzekeringswetten en nieuwe verzekeringsmogelijkheden.

Onze bedrijfsfilosofie is duidelijk. Met vakkundige medewerkers en een professionele organisatie staan wij onze relaties te allen tijde bij met goede adviezen, op maat gesneden polissen en snelle acties zodra zich calamiteiten voordoen. Zo geeft AHORN Verzekeringen inhoud aan het begrip service.

Soorten verzekeringen:

Er wordt onderscheid gemaakt tussen schadeverzekeringen en levensverzekeringen. U kunt bij AHORN Verzekeringen terecht voor al deze verzekeringen en wij zoeken, samen met u, naar de verzekering die het beste bij u past tegen de meest gunstige voorwaarden en premie. Als onafhankelijk tussenpersoon heb ik voor u een zeer ruime keuze in verzekeringsmaatschappijen.

Woonverzekering
Opstalverzekering
Met een opstalverzekering (ook wel: woonhuisverzekering) is uw woning verzekerd tegen schade door brand, storm en inbraak. Een opstalverzekering is verplicht voor iedereen die een koopwoning met hypotheek heeft. De opstalverzekering moet ingaan op de dag dat de woning wordt opgeleverd.
Inboedelverzekering
Met een inboedelverzekering zijn uw spullen in huis goed verzekerd bij schade door brand, diefstal, inbraak, water en storm. Onder de inboedel vallen alle losse spullen die u zo kunt verhuizen zonder iets aan uw woning stuk te maken.
Overige schadeverzekeringen
Aansprakelijkheids-verzekering voor particulieren (AVP)
Schade kan op veel manieren ontstaan. Bijvoorbeeld doordat je per ongeluk spullen van een ander beschadigt. Of als iemand gewond raakt door jouw schuld. Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) dekt de financiële gevolgen hiervan.
Doorlopende reisverzekering
Met een Doorlopende Reisverzekering ga je onbezorgd op vakantie en ben je het hele jaar door verzekerd. Ga je meerdere keren per jaar met vakantie of regelmatig een weekend weg? Dan is een Doorlopende Reisverzekering vaak voordeliger dan een Kortlopende Reisverzekering
Rechtsbijstandverzekering
Een rechtsbijstandsverzekering is een verzekering die de verzekeringnemer bijstaat in het rechtsverkeer,  het is een verzekering van ondersteuning door advocaten of juristen bij geschillen. Een rechtsbijstandverzekering biedt over het algemeen dekking tegen nagenoeg alle geschillen die de verzekerde overkomt.
Autoverzekering
 

Een autoverzekering heeft als doel alle schade aan of veroorzaakt door de eigen
auto te verzekeren. De dekking Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is verplicht voor iedere autobezitter. Hiermee bent u verzekerd tegen schade die u veroorzaakt aan derden.

Beperkt Cascodekking. Ook schades aan eigen auto zijn gedekt: brand, diefstal, storm of botsing met dieren.

Volledig Cascodekking. Alle schades aan eigen auto ook wanneer het uw eigen schuld is.

Levensverzekeringen
Overlijdensrisico-verzekering
Overlijdensrisicoverzekering: deze levensverzekering keert een vast bedrag uit als de verzekerde binnen de looptijd komt te overlijden. Als u een hypotheek wilt, heeft u negen van de tien keer ook een overlijdensrisicoverzekering nodig. Wilt u bijvoorbeeld een hypotheek met NHG Dan stelt NHG als voorwaarde dat het gedeelte van de hypotheek dat boven 80 % van de marktwaarde van de woning uit komt, wordt afgedekt met deze verzekering.
Woonlastenverzekering
Een woonlastenverzekering keert uit bij inkomensdaling als gevolg van arbeids-ongeschiktheid of werkloosheid. Met zo’n verzekering kunt u gedurende een bepaalde periode (een deel van) de maandelijkse hypotheeklasten betalen.
Begrafenisverzekering
Een begrafenisverzekering is een uitvaartverzekering. U kunt een uitvaartverzekering afsluiten waarmee zowel een begrafenis als een crematie verzekerd is. Ook is de mogelijkheid om het verzekerde bedrag te laten uitkeren in geld of het laten betalen van uitvaart gerelateerde kosten.
Kapitaal- of lijfrenteverzekering
 

Daarnaast bestaan er verschillende levens-verzekeringen die uitkeren terwijl u nog leeft, in plaats van na uw overlijden. Het gaat dan bijvoorbeeld om de kapitaalverzekering of de lijfrenteverzekering.

Een kapitaalverzekering zal eenmalig uitkeren, op het moment dat u de afgesproken leeftijd bereikt. De lijfrentepolis zal iedere maand, of ieder jaar, een bepaald bedrag uit gaan keren. U kunt de lijfrenteverzekering goed gebruiken als een aanvulling op uw pensioen, vooral wanneer er sprake is van een pensioengat.

Genoeg gelezen?

Bel ons direct voor een afspraak

Bel ons vandaag nog

Ahorn hypotheken en verzekeringen

Alex Hornhuis

Alex Hornhuis

Financieel -en hypotheekadviseur

Brenda Korthuis

Brenda Korthuis

Binnendienst medewerker hypotheken en verzekeringen

Heb je een vraag?

Doorgaans heb je binnen een dag een antwoord!

6 + 10 =

Contact

Hornhuis Makelaardij
info@hornhuismakelaardij.nl
tel.: 050 309 40 82

Ahorn Verzekeringen en Hypotheken
hypotheken@ahornverzekeringen.nl
Tel.: 050 309 41 45

Hoofdweg 179-A
9765 CC Paterswolde