Hypotheek advies.

Begeleiding van deur tot deur.

Bellen mag natuurlijk ook: 050 – 309 41 45

Hypotheek advies.
Begeleiding van deur tot deur.
Hypotheek advies.
Begeleiding van deur tot deur.

AHORN hypotheken

Het zoeken en vinden van een huis is op zich al lastig. Het uitzoeken van de voor u meest gunstige hypotheek komt daar dan ook nog eens bij. Een hypotheek is een lening waarmee u uw eigen huis koopt. Gedurende de looptijd van de hypotheek betaalt u maandelijks een bedrag aan hypotheekrente, een bedrag voor de aflossing en eventueel premie voor de verzekeringen.

Hoeveel hypotheek kunt u krijgen?

Dat hangt van meerdere factoren af, zoals uw inkomen, de prijs van de woning, die u wilt kopen etc. Hiervoor neemt u een hypotheekadviseur in de arm die u alle ins en outs kan vertellen. Bij AHORN Verzekeringen en Hypotheken bent u daarmee aan het goede adres.

Welke hypotheek is voor mij het meest geschikt?

Op 1 januari 2013 zijn de regels voor hypotheekrenteaftrek voor de eigen woning ingrijpend veranderd. Als u een nieuwe hypotheek afsluit, kunt u kiezen tussen een annuïteitenhypotheek en een lineaire hypotheek. Voor welke hypotheekvorm u in aanmerking komt, is afhankelijk van uw situatie.

Bent u een starter op de woningmarkt of wilt u verhuizen en uw bestaande hypotheek meenemen? Wilt u uw hypotheek oversluiten of extra aflossen? Gaat u scheiden en wilt u de hele hypotheek op uw naam hebben? Allemaal zaken waarbij u de hulp kunt gebruiken van een expert.

Het is dan goed te weten dat AHORN Verzekeringen en Hypotheken beschikt over een  professionele en erkende hypotheekadviseur die u geheel onafhankelijk graag en vrijblijvend van advies dient en u al het werk uit handen neemt. Naast de Regiobank kunnen wij nl. hypotheken aanbieden van alle gangbare hypotheekverstrekkers, zoals ABNAMRO, AEGON, Nationale Nederlanden enz.

Maakt u gerust een afspraak via de mail of via de telefoon of komt u gewoon langs op ons kantoor aan de Hoofdweg 164-A te Paterswolde.

AHORN hypotheken en verzekeringen

Alex Hornhuis

Alex Hornhuis

Financieel -en hypotheekadviseur

Mechtelt Schotanus

Mechtelt Schotanus

Binnendienst medewerker hypotheken en verzekeringen

Brenda Korthuis

Brenda Korthuis

Binnendienst medewerker hypotheken en verzekeringen

Heb je een vraag?

Doorgaans heb je binnen een dag een antwoord!

12 + 9 =

Contact

Hornhuis Makelaardij
info@hornhuismakelaardij.nl
tel.: 050 309 40 82

Ahorn Verzekeringen en Hypotheken
hypotheken@ahornverzekeringen.nl
Tel.: 050 309 41 45

Hoofdweg 179-A

9765 CC Paterswolde